Новинка

новинка

На 30 септември, 2013 г. излезе първата ми книга на английски език. 'КОЙ КОЙ Е НА ЖИВО И ВЪВ ФЕЙСБУК? Книгата може да се купи само онлайн в Амазон - за целта кликнете по-долу бутона Прочети още. А подробни анотации на български език може да прочетете в страницата на книгата във Фейсбук. Who Is Who? Кой Кой Е? About human characters. За човешките характери.

Популяризирайте Вашата страница също

Прочети ощеМъдринка

'Онова, което лежи зад нас, и онова, което лежи пред нас, е малка част от онова, което е вътре в нас.' Емерсон


'Това, в което вярвам; това, което мисля; това, което чувствам, са съответни и отразяват това, което преживявам. И това единство от вяра, мисъл и чувство съм аз тук и сега.' Дж. Пиеракос

imagetwokk

ФИТ ЙОГА ЗА СТЯГАНЕ, ОТСЛАБВАНЕ И БАЛАНС НА УМ И ДУША. Нова група от ноември, 2014 г.

imagetwokk

За записване и информация за

ФИТ ЙОГА: моб. тел. 0897 06 33 00

МАСАЖИ : моб. тел. 0894 69 96 55

По-подробна информация за видовете масажи и анти-стрес терапии, и техните цени, може да получите като кликнете на МАСАЖИ.

 

От месец ноември след дълги традиции в групите по ЙОГА ФЮЖЪН в Холистично студио „РЕА”, отваряме нови групи по ФИТ ЙОГА.

Какво е ФИТ ЙОГА? С ФИТ ЙОГА се постига ефект на йога и фитнес. ФИТ ЙОГА е комбинация на фитнес комплекс плюс йога пози(асани), които съчетават и редуват динамика със статика, акцентуват върху заземяване и гарантират правилно протичане на енергията, стимулират жлезите с вътрешна секреция и правилния метаболизъм.

За кого е ФИТ ЙОГА ? Няма възрастови ограничения. За всеки, който е превърнал  добрата форма на душата и тялото в цел. За всеки, който обича себе си и желае да живее добре. Или за всеки, който желае да се научи да се обича и да живее добре.

Всяка сесия завършва или с релаксация, или с динамична медитация, която подсилва ефектана предходния комплекс, както и освобождава психиката от натрупаното напрежение.

 Повече информация за медитацията може да се прочете като кликнете на думата медитация.

Всяка сесия акцентува и върху правилно дишане чрез дихателни практики, които подпомагат метаболизма и не натоварват сърцето.

Освен това отделяме минути за разговори, основани на нуждите на всеки един участник. Разговорите съчетават източната мъдрост с практичните нужди на западния начин на живот, който водим.

Като бонус за всички участници, посещаващи на месечна база курса:

-           Безплатни идеи за детокс на тялото.

-          15% отстъпка от ЛИМФО-ДРЕНАЖНИЯ МАСАЖ, който се предлага в Студиото 

 Лимфо-дренажният масаж е един от най-ефективните за тонус на психиката и разнасяне на застоялата лимфа на тялото като това подпомага метаболитните процеси.

-          15 % отстъпка от бъдещите лекции по осъзнато хранене – кой е гладен стомахът или умът-или как да се храним здравословно?

Първата група започва на 20 ноември, 2014 година от 19.00 до 20.30 часа.

Всеки четвъртък ФИТ ЙОГА сесии по 90 минути.

Датата на следващи групи ще бъде обявена допълнително.

Карта за четири месечни посещения е 28 лв.

ХОЛИСТИЧНО СТУДИО „РЕА

Специализирано в ПСИХОТЕРАПИЯ И ПСИХОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ, ЙОГА ФЮЖЪН,  АНТИ-СТРЕС МАСАЖИ, ТЕРАПИЯ С ЦВЕТЯТА НА Д-Р БАХ И ДР.

Информация на www.kremenastanilova.com или телефон 0897 06 33 00. 

Холистично студио Реа

Прочети още


Здравен магазин


Therapies

for English speaking people