Новинка

новинка

Online Life Academy (OLA), или Онлайн Академия на Живота, e основана през юли, 2016 г. от психотерапевта Кремена Станилова, с желанието и амбицията този сайт да произвежда висококачествена, проверена, лесно достъпна и разбираема информация за основните житейски умения, които рядко са преподавани в училище.

Прочети ощеМъдринка

'Онова, което лежи зад нас, и онова, което лежи пред нас, е малка част от онова, което е вътре в нас.' Емерсон


'Бог е винаги у дома си. Хората сме тези, които сме излезли оттам .' М. Екхарт

imagetwokk

Биоенергетика на сърдечната чакра. Работилница върху баланса и съчетаването на противоположностите в междучовешките взаимоотношения

imagetwokk

Известно е, че сърдечната чакра има за център темите за любовта, доверието, недоверието, състраданието, мира и размириците в нас и извън нас.  За да имаме баланс във взаимоотношенията, всяка от страните ще трябва поравно да дава и да получава, да да учи и да преподава, да лекува и да получава изцеление.

Тази работилница е за всички, които искат да чуват сърцето си и да помирят чувствата и разума във всички аспекти на взаимоотношенията.

Чрез бионерегитийни практики и медитации ще работим върху физическото и духовното проявление на  живота със сърце. Ще изследваме и дишането като символ на всички двойки противоположности: вдишване и издишване, даване и получаване, отваряне и затваряне, доверие и недоверие, щастие и тъга и т.н.

Кога? 17 октомври от 18.30-22.00 ч.

Къде? Холистично студио „РЕА“, гр. Хасково

Максимален брой участници: 10

Срок на записване: 16 октомври, 2018 г.

Водеща: Кремена Станилова, психотелесен психотерапевт
Повече инфо за събитието и за всички събития в другия ми сайт: Online Life Academy 
 

 NB!!!

Вашият принос: 60 лв., а за записаните и платили до 16 октомври  50 лв. ПЛЮС подарък – безплатен ваучър за Нирвана масаж в масажното на Студиото – условията за ползване на подаръка са следните: 1.Масажът може да се ползва само от човека, който е участвал в семинара. При противопоказания за масаж, се договаряме кой от близките роднини на участника ще се възползва от подаръка;  2. Правото на безплатен масаж е валидно в рамките на 1 месец от датата на семинара, като ангажиментът за запазване предварително на час е на участника в семинара. При неотложни отсъствия на участника или терапевта, срокът за ползване на безплатния ваучър може да бъде удължен до 2 месеца).

Заявете своето място до 16 октомври!

 Кремена Станилова

Холистично студио Реа

Прочети още


Магазин за книги,
  обучения  и дигитални
  продукти


Therapies

for English speaking people