Новинка

новинка

Online Life Academy (OLA), или Онлайн Академия на Живота, e основана през юли, 2016 г. от психотерапевта Кремена Станилова, с желанието и амбицията този сайт да произвежда висококачествена, проверена, лесно достъпна и разбираема информация за основните житейски умения, които рядко са преподавани в училище.

Прочети ощеМъдринка

'Онова, което лежи зад нас, и онова, което лежи пред нас, е малка част от онова, което е вътре в нас.' Емерсон


'Бог е винаги у дома си. Хората сме тези, които сме излезли оттам .' М. Екхарт

imagetwokk

ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ И ХОНОРАРИ

imagetwokk

 

Информирано съгласие

Психотерапевтичният процес е взаимодействие, което се осъществява при определени условия. Моля, имайте предвид и спазвайте следното при започване на терапия:

Всяка сесия е с продължителност 50 минути.

Всяка сесия е в удобно за вас и мен време, което се уговаря предварително с обаждане и заявка от ваша страна. В случай, че сте пълнолетно лице, записването се осъществява с лично обаждане по телефона.

Честотата на сесиите може да бъде един - два пъти седмично или веднъж на две седмици. Обикновено са нужни около 15-20 сесии за справяне с даден проблем. В случай, че има нужда, след изтичането им, правим предоговаряне за допълнителни сесии и продължаване на терапията. За една по-дълбинна промяна е необходима по-продължителна терапия, която е много индивидуална според характеровата динамика и проблематика.

Ако не можете да се явите на сесия, моля, предупреждавайте с лично обаждане 24 часа по-рано. Както моето, така и вашето време е скъпо. В случай, че не се явите на сесия, и не ме информирате един ден по-рано, на следващата сесия заплащате и пропуснатата.

Задължително предоставяте информация за: Минали и настоящи физически и психически заболявания.Приемани медикаменти, включително и хомеопатични лекарства. Името и координати на лекуващия личен лекар, психиатър, невролог и др. Посещавани йога, дихателни практики и други енергитийни курсове и семинари. Посещения при всякакъв вид други терапевти, екстрасенси и др.

Отговорността за евентуалните странични действия на посещаваните от вас терапии, провеждани от нетрадиционни терапевти, паралелни сесии при други терапевти, курсове, както и приемани медикаменти е ваша!

Закъсненията за сесия са за ваша сметка. Сесията не се удължава до обичайните 50 минути.

Резултатите са индивидуални, зависят от сътрудничеството между вас и мен. И не могат да бъдат 100 % гарантирани.

В случай, че решите да прекратите терапията преди договорения срок, е задължително да ме уведомите лично.Това става като си уговорите една последна сесия, в която да анализираме причините за отказа, както и да бъдат дадени обратни връзки за затваряне на опита. Необходимо е и да подпишете, че по свое желание прекратявате курса на терапия, и споменавате в съгласието евентуални причини за отказа. Ако след време решите да се върнете,  е нужно да знаете, че предоговаряме условията за терапия, както и започваме терапията от самото начало. Мое право е да реша да не ви приема отново, ако сте си позволили да не се обадите, за да прекратите терапията си и без подпишете информираното съгласие, както е посочено по-горе.

Работата в индивидуални сесии и група се основава на спазване на следните принципи: поверителност, прозрачност, съответност, даване и приемане на обратна връзка, приемане на момента тук и сега. Същината на тези принципи се обсъжда по време на сесия.

Всички страни, терапевт и участници, са длъжни да запазват тайната на споделената информация и случване, независимо дали става дума за индивидуална сесия или група.

Аз, като терапевт, имам право да прекратя терапията, когато преценя, че не сътрудничите и оставате по-дълго от обичайното време в съпротива срещу терапията.

В хода на терапията е възможно да ви пренасоча към друг терапевт, лекар или друго специализирано лице, за да гарантираме по-комплексно разрешаване на случая.

Тъй като основният метод, който използвам, е психотелесна терапия, по време на сесия е допустим физически контакт под формата на неорайхиански масаж, който е предназначен да отблокира актуализирани физически напрежения и блокажи, за да се осигури по-плавно протичане на енергията в тялото.

Имайте предвид, че първите една или две сесии са диагностични за проучване на проблема и същинската терапия би могла да стартира след тези първи сесии.

Хонорари

Хонорарът за една психотерапевтична услуга е приносът на клиента за получената енергия и информация за разрешаване на един или друг психотелесен проблем. Хонорарът е форма на заплащане на висококвалифицирана услуга, както за отделеното време, така и за годините продължителна подготовка, която е преминал специалистът, за да работи ефективно по настоящия проблем на клиента.

В Холистично студио „РЕА” хонорарите са както следва:

Терапевтична сесия, диагностично интервю, единично консултиране в лична среща или онлайн терапия в рамките на 50 мин. - 50 лв

За ученици над 16 г. –  40 лв. За пенсионери – 35 лв.

Терапия на двойки-съпрузи, приятели или родител–дете - 60 лв. 

Сесия "Цветна терапия на Д-р Бах"- 50 лв. Цената на капките е 10 лв. на опаковка. Първата опаковка е включена в първата сесия за диагноза и тестване.

Семинар, психотерапевтична група от 4 часа - 60лв. В нея имате премия и масаж. Заплаща се предварително по банков път три дена преди датата на семинара.

В дни на национални празници, почивни дни и нощни кризисни повиквания хонорарът от 50 лв. се заплаща двойно. Или по моя преценка и взаимно договаряне.

Останалите неупоменати случаи се преценяват според обстоятелствата.

Редовните клиенти, които посещават и индивидуална, и групова терапия ползват специални цени.

 

Пакети

В случай, че на първа среща договорим продължителна терапия, имате възможност за предплащане. При предплатени 10 сесии по банков път се ползва отстъпка и хонорарът за единична сесия е 45 лв. Ако пожелаете да прекратите терапията, е нужно да дойдете на една сесия, за да обсъдим мотивите и причините ви за отказа. След това, след удържане на хонорар за още една сесия, която да компенсира дадената ви отстъпка, ви се връща остатъка от внесената сума.

При посещение на психотерапия и масаж в рамките на един ден всяка седмица се ползва отстъпка: психотерапевтичната сесия от 50 лв. с отстъпка е 45 лв. и масажът от 35 лв. е 30 лв. - общо 75 лв. за пакет.

Коучинг 50-60 минути – 50 лв.

За цените на видовете масажи влезте в съответната публикация АНТИСТРЕС ТЕРАПИИИ И МАСАЖИ

 

БАНКОВА СМЕТКА

РАЙФАЙЗЕН БАНК

BG46RZBB91551002129621 

BIC RZBBBGSF

РЕА Холистик ЕООД

Холистично студио Реа

Прочети още


Магазин за книги,
  обучения  и дигитални
  продукти


Therapies

for English speaking people