Новинка

новинка

Online Life Academy (OLA), или Онлайн Академия на Живота, e основана през юли, 2016 г. от психотерапевта Кремена Станилова, с желанието и амбицията този сайт да произвежда висококачествена, проверена, лесно достъпна и разбираема информация за основните житейски умения, които рядко са преподавани в училище.

Прочети ощеМъдринка

'Онова, което лежи зад нас, и онова, което лежи пред нас, е малка част от онова, което е вътре в нас.' Емерсон


„Животът ще е добър, когато да си жив означава повече за теб от сигурността; любовта - повече от материалните придобивки; твоята свобода - повече от партийната линия или общественото мнение; когато мисленето ти е в хармония с твоите чувства; когато възпитателите на децата ти са по-добре платени от политиците; когато имаш по-голямо уважение към любовта отколкото към брачното свидетелство.” - В. Райх

imagetwokk

Моят метод

imagetwokk

За да открием отговори и мъдри истини, е нужно да издрапаме до местата, където живеят орлите. Но мъдростта се проверява само, когато слезем долу - в общуване с тези, които са били на планината, както и с онези, които никога няма да се изкачат. Мъдрецът намира допирни точки с всички - и с орли, и с мравки. С пожелание да проверяваме с преживяване прочетените истини!

Фейсбук статус,

Кремена 

 

За мен психотерапията не е знание. Тя е живеене с телата и душите онова, което знаем с главите си. Тя не е самоцел. Нейната цел е жив живот тук и сега, на тази земя!

Методът, който използвам, е в контекста на нео-райхианския психотелесен анализ. В процеса включвам техники и прийоми от други направления като: когнитивно-поведенческо, гещалт терапия, клиент-центрирана терапия, позитивна терапия, системен подход като фамилни констелации, психодрама, арттерапия, някои източни техники за релаксация, визуализация, биоенергитийно дишане и гимнастика. В работата с телесните блокажи е възможно да се прилага и нео-райхиански масаж.
В терапията паралелно използвам цветните есенции на Д-р Бах.
Холистичен метод - включва работа по душа, ум, тяло.
 
Работя в следните области:

- невротични, депресивни и страхови състояния;
- зависимости към алкохол, наркотици, храна и др.;
- проблемни отношения в семейството, с партньора, в общуването;
- стрес и житейски кризи;
- сработване на екипи и оптизимиране работата на организациите в teambuilding тренинги;
- психо-диагностика;
- медитативни и релаксационни техники;
- холистично хранене и диетология;
- алергии и алерготестване;
- терапия с цветните есенции на Д-р Бах;
- йога фюжън курс

Холистично студио Реа

Прочети още


Магазин за книги,
  обучения  и дигитални
  продукти


Therapies

for English speaking people