Back to All Events

Осемте предизвикателства към живота с лекота. Практически тренинг в 4 модула

  • Rhea Holistic Studio 8 bulevard "Georgi S. Rakovski", office 19, mobile: 0897 06 33 00 Haskovo, Haskovo, 6300 Bulgaria (map)

Отвъд вратата, където чувстваш слабост, лежи твоята сила.

Отвъд вратата, където чувстваш болка, лежи твоето спокойствие и удоволствие.

Отвъд вратата, където чувстваш страх, лежи твоята сигурност и безопасност.

Отвъд вратата, където чувстваш самота, лежи твоята способност за любов и партньорство.

Отвъд вратата, където чувстваш безнадежност, лежи оправданата надежда.

Отвъд вратата, където приемаш липсите в детството, лежи твоята пълнота и удовлетвореност сега.

МОДУЛ 1

9 октомври, 2019 г., 18.00 до 22.00 ч.

Какво прави живота ни труден?

Често ние свързваме трудностите с външни събития – срещи, разминавания, неразбиране в общуването, провали, фалити. Понякога трудностите са за ден, понякога траят с години.

Изследвайки приказките и митовете на различни култури, се стига до един извод. Онова, което прави живота ни труден в един или повече аспекти от него, е нашата съпротива да отворим и да преминем през вратата, пред която стоим. Зад гърба ни стои миналото с отживели навици, взаимоотношения, събития, а отпред е бъдещето с неговите неизвестни.

Живеем в общество, което е загубило много ритуали по иницииране или посвещение, когато се оказваме на прага на новото. Дори се случва да не разбираме, че стоим пред врата, която трябва да отворим като смирим егото и трансформираме миналия опит в любопитство към новото, без да стоим заседнали в миналото, страхувайки се от неизвестните на бъдещето.

Отказвайки да преминем през тези, характерни за хората от всички култури, предизвикателства или врати, ние ще преживяваме едни и същи фрустриращи събития, ще срещаме едни и същи хора, които натискат бутоните на страховете ни , които са натрупани от минал опит.

 

В този практически тренинг ще преминем тези осем предизвикателства във всички сфери на общуването със себе си и света, като всеки модул ще бъде посветен на две от тях. Ще се научите:

-        да преминавате през вратите към новото.

-        да заменяте страха от новото с любопитство.

-        да балансирате даване и вземане.

-        да отваряте място в себе си, където животът ще тече без да му се съпротивлявате, като резултатът ще бъде удовлетворение и лекота.

Във всеки модул ще получите практически задачи и теми за размисъл за две седмици от настоящия месец, а останалите две ще бъдат свободни да прилагате онова, което сте научили спрямо събитията, които животът ще ви предложи.

 

Кога? Модул 1  на 9 октомври от 18.30 – 22.00 ч

Къде? Холистично студио „РЕА“, гр. Хасково

Максимален брой участници: 10

Срок на записване:  8 октомври, 2019 г.

Водеща: Кремена Станилова, психотелесен психотерапевт

Вашият принос: 60 лв. 

За записаните и платили до 8 октомври - 50 лв. ПЛЮС подарък – безплатен ваучър за Нирвана масаж в масажното на студиото.

Условията за ползване на подаръка са следните: 1.Масажът може да се ползва само от човека, който е участвал в семинара. При противопоказания за масаж, се договаряме кой от близките роднини на участника ще се възползва от подаръка;  2. Правото на безплатен масаж е валидно в рамките на 1 месец от датата на семинара, като ангажиментът за запазване предварително на час е на участника в семинара. При неотложни отсъствия на участника или терапевта, срокът за ползване на безплатния ваучър може да бъде удължен до 2 месеца).

Заявете своето място до 8 октомври!

 Кремена Станилова