„Животът ще е добър, когато да си жив означава повече за теб от сигурността; любовта - повече от материалните придобивки; твоята свобода - повече от партийната линия или общественото мнение; когато мисленето ти е в хармония с твоите чувства; когато възпитателите на децата ти са по-добре платени от политиците; когато имаш по-голямо уважение към любовта отколкото към брачното свидетелство.” - В. Райх

ТЕРАПИЯ

АНАЛОГОВИ И ОНЛАЙН СЕСИИ

Провеждам индивидуални и групови сесии в два формата - на живо в моето студио “Холистично студио “РЕА”, гр. Хасково и онлайн - на скайп, месинджър или в уебинар. Според случая и по моя преценка това би могло да бъде по-продължителен процес под формата на дълбинна психотерапия или по-кратки форми като еднократно консултиране или коучинг.

Преди да позвъниш, моля да се запознаеш с двата документа: информирано съгласие и хонорари.

 
 
 
 
 

Не четете, както правят децата – за забавление, или като амбициозните – за целите на обучението. Четете, за да живеете.
Гюстав Флобер

Книги

Печатни издания

В моите книги съм обобщила целия си практически опит в осъзната информация и преживелищност.

Разработени са като програми за пълна личностова трансформация.

“Сбогом, паника и стрес” + DVD 

Наръчник за хора, решени да живеят по-добре

В „Сбогом, паника и стрес!” разглеждам онези паразитни навици, които ни вадят от спокойния ни вътрешен център - където се раждат най-добрите външни резултати.

Книгата е подходяща за хора, които преживяват стрес, тревожност, паник атаки или тревожно-депресивни състояния и се използва като 40-дневна програма за цялостно личностово развитие.

Who Is Who In Life And On Facebook?: A survey on verbal and non-verbal behaviors in real and in virtual world One Neo-Reichian reading

“Кой кой е на живо и във Фейсбук? Изследване на вербалното и невербално поведение в реалния и виртуалния свят. Един неорайхиански прочит”

Книгата е издадена на английски език и разглежда 5-те основни човешки характера и тяхното проявление на живо и във виртуалното пространство, и по-конкретно Фейсбук.

 
 
 

“Наученото е богатство, което следва своя собственик навсякъде.”

Източна поговорка

Курсове

онлайн курсове и ЛЕКЦИИ

Онлайн обученията (курсове, уебинари и лекции), блог с безплатни статии и видеа може да намерите в другото мое пространство - Online LIfe Academy

Основната мисия на този сайт е да обучава в основните житейски умения, които са необходими на всеки, за да сърфира по вълните на живота с лекота.

В него се намира и магазинът с книгите и програмите, както и учебната зала с платените курсове, които представям по-долу тук.

УВЕРЕНИ СТЪПКИ

Онлайн курс САМО ЗА ЖЕНИ, в 5 уебинара на запис, след който ще се чувстваш комфортно „в кожата си“, а като резултат уверено ще общуваш и действаш, за да постигаш целите си в лични и професионални ситуации, защото ще знаеш кои са твоите права и ще имаш работещи начини и поведеия, с които да ги уважаваш и отстояваш.

ПСИХОЛОГИЧЕСКИ НАВИГАТОР

Онлайн курс: как да управляваме живота си, опознавайки себе си, възможностите си и другите.

Курсът включва 7 системно-свързани лекции върху 7-те енергийни центъра и поведенията, които ги балансират.

За да бъдеш най- добрият си НАВИГАТОР по пътя си.