Терапия

АНАЛОГОВИ И дигитални СЕСИИ

Провеждам индивидуални и групови сесии в два формата - на живо в моето студио “РЕА” в град Хасково и онлайн - по скайп, месинджър или в уебинар. Според случая и по моя преценка това би могло да бъде по-продължителен процес под формата на дълбинна психотерапия или по-кратки форми като еднократно консултиране или коучинг.

Преди да се свържеш с мен, моля запознай се с двата документа: информирано съгласие и хонорари.

 
 
 
 
 

Книги

Печатни издания, събрали голяма част от практическия ми опит в осъзната информация и преживелищност.

“Сбогом, паника и стрес”

книга и видео-аудио гид 

“Сбогом, паника и стрес!” обобщава онези паразитни навици, които ни вадят от спокойния ни вътрешен център и ни предоставя практични решения за тяхното преодоляване.

Комплектът е подходящ за хора, които преживяват стрес, тревожност, паник атаки или тревожно-депресивни състояния и се използва като 40-дневна програма за цялостно личностово развитие.

“Кой кой е на живо и във Фейсбук?”

Изследване на вербалното и невербално поведение в реалния и виртуалния свят. Един неорайхиански прочит

Книгата е издадена на английски език и разглежда 5-те основни човешки характера и тяхното проявление на живо и във виртуалното пространство на Фейсбук.

Life and FB Cover.jpg
 
 
 

Курсове

онлайн курсове и ЛЕКЦИИ

Както моите книги, така и онлайн курсовете се намират в другото мое виртуално пространство - сайта на Online Life Academy.

Уверени стъпки

е онлайн курс САМО ЗА ЖЕНИ.

В рамките на 5 записани уебинара ще успееш да се почувстваш комфортно “в кожата си”, а като резултат - да общуваш и действаш уверено и да постигаш целите си в лични и професионални ситуации.

Ще се запознаеш със своите права и ще придобиеш работещи начини и поведения, с които да ги уважаваш и отстояваш.

Психологически навигатор

е онлайн курс, който включва 7 системно-свързани лекции върху 7-те енергийни центъра и поведенията, които ги балансират.

Този курс ще ти помогне да разпознаеш собствените неефективни поведенченски модели, предоставяйки и реални решения и умения, необходими на всеки,който желае да навигира живота с лекота.