Бог е винаги у дома си. Ние сме тези, които сме излезли навън.

М. Екхарт

 
 
 

Холистично студио “Реа”

МЯСТОТО

Едно място в Хасково, където търсим и намираме пътища към цялостта. Събираме парчета по парчета части от изгубеното себе си. Откриваме нови гледни точки и поведения, за да превърнем кризите в пробиви и пробивите в успехи.

Студиото е наречено Реа, на името на древната гръцка богиня-майка на всички богове. Богинята,чието име в превод означава Земя. Та, затова тук е мястото, където се заземяваме. В различни холистични форми на терапия търсим цялостта като сваляме броните,чистим се от нездравото, учим се да наблюдаваме нуждите си, да гледаме с любов и разбиране на себе си и другите. За да бъдем творци на живота си.

rea.jpg

Холистично студио “Реа”

Намираме се в град Хасково, бул. "Г.С.Раковски" 8, етаж 5, офис 19.

Позвъни на звънец 19.

Психотерапия

В психотерапевтичните сесии срещаме нашето съзнавано “Аз” с нашето отчуждено и неосъзнато “Аз”, което често е причина за проблема или кризата, която ни е довела тук. Чрез разговор и преживяване през тялото работим с причините за симптома и разширяваме характеровите си лимити. Даваме път на забравени поведения, учим ума и тялото да присъстват тук и сега чрез медитация или чрез упражнения за заземяване и енергизиране от биоенергетиката на Александър Лоуен. Понякога играем и чрез колективната мъдрост, събрана в карти Таро и Ох карти, откриваме проекции на наши скрити и неосъзнати същности. Този еклектичен и холистичен метод прилагам както в дълбинните дългосрочни терапии, така и в краткосрочните консултации и коучинг сесиите.

За контакт : Кремена Станилова, +359 897 06 33 00

терапия с цветните есенции на д-р бах

През първата половина на ХХ век английският лекар Едуард Бах (1886-1936) създава уникална по своята простота, разбираемост, достъпност и резултатност лечебна система, основана на 38 есенции от цветове на растения. Бах, работил и като конвенционален лекар, и като хомеопат, осъзнава необходимостта от начин на лечение, разбираем и достъпен за всеки човек.
Целебната система на Бах не е фокусирана върху физическите симптоми, а върху онова мисловно-емоционално състояние на човека, което стои зад тях и което ги отразява на по-висше енергийно ниво. Такива нагласа и подход правят човека внимателен и грижлив към себе си, към душата си, към задачите, които има да разрешава, и към трудностите, през които трябва да премине. Такова лечение уважава целостта на човека и се стреми да я възстанови и запази.

Научи повече за цветната терапия.

За контакт : Кремена Станилова, +359 897 06 33 00

антистрес терапии и масажи

Време за тялото. За възстановяване. За отпочиване. За заспиване понякога. Един час време за себе си. Масажът е средство да възстановим енергията си и да влезем отново в света – мелница. Като превенция на бъдещи симптоми в резултат на стреса и контрола на ежедневието.

Масажът е и начин да релаксираме хроничните мускулни и  умствени напрежения. Човек не знае какво да прави с тези хронични мускулни напрежения, освен да ги потиска с лекарства, шопинг, дрога, преяждане, телевизия и т. н. Формира се така наречената мускулна броня която ни пречи да живеем пълноценно.Тялото ни става тежко, отпаднало, губи гъвкавостта си, схваща се. Човек губи свободата си, насладата от живота, радостта, творчеството, лекотата.

Масажът дава храна на тялото и душата и въздейства на фино ендорфинно ниво.

Всички масажи в Студио “Реа” са творческа инвенция на терапевта и не се предлагат на друго място.

Условия за ползване и видове масажи.

За контакт : Теодора Панайотова, +359 894 69 96 55


 
 

Спокойното сърце и спокойният ум виждат празник във всичко.

кремена станилова  |  2019

 
 
 

Обичаме да посрещаме гости!

групови практики и събития

В така наречените групи за предизвикателства,тренинги, работилници по различни теми се срещаме със себе си. Чрез преживелищи опити се сбогуваме с всичко, което ни пречи да живеем в радост, и отваряме място за новото.

В групите по йога фюжън, гимнастика Хаду и танцово-медитативна практика “Жива вълна” даваме на тялото онези движения, от които то се нуждае, за да се чувства живо и вибриращо чрез упражнения за заземяване и енергизиране.

Виж предстоящите практики и събития.


 
 
 

Готов ли си да се запознаем?

 
Kremena-Stanilova-Brand-Kit-7.jpg