Back to All Events

Практически тренинг - 12 стъпки към изобилието

tree-of-abundance-carol-cavalaris-300x300.jpg

“Изобилието не е нещо, което придобиваш. То е нещо, към което се настройваш” ” У. Дайър

МОДУЛ 4

28 август, 2019 г., 19.00 до 22.30 ч.

Искаш да имаш повече свободно време, подкрепа, приятели, уважение, пари, нови идеи? Как да разтвориш ръце, за да ги привлечеш и да ги получиш? Кои са онези навици и нагласи, които ти пречат да преживяваш благоденствие във връзките, здравето, работата, финансите, личностовото развитие? Кои са навиците, които ще отворят сърцето ти за изобилието във всяка сфера, в която усещаш недостиг.

Енергийният модел на живота е свързан с полярностите-каквито са даването и взимането. Ако само даваш, ще се изтощиш и ще започнеш да негодуваш. Ако само получаваш, няма да се радваш на това, което имаш. Равновесието иска да даваш както ти казва вътрешният ти глас и после да получаваш с благодарност.Така, както вдишването и издишването са еднакво важни.

Този тренинг е в четири модула, като във всеки модул ще се запознавате с по три стъпки, които ще упражнявате в следващите три седмици, а последната преди следващия тренинг ще бъде почивка.

!!! Ако не сте присъствали на предишните модули, можете да посетите тренинга при желание, тъй като стъпките от всеки модул се преговарят в началото на следващия. Имайте предвид, че всяка стъпка може да бъде прилагана в живота независимо от другите.

Кога? Модул 4  на 28 август юни от 19.00 – 22.30 ч

Къде? Холистично студио „РЕА“, гр. Хасково

Максимален брой участници: 10

Срок на записване:  26 август, 2019 г.

Водеща: Кремена Станилова, психотелесен психотерапевт

Вашият принос: 60 лв. 

За записаните и платили до 10 юли - 50 лв. ПЛЮС подарък – безплатен ваучър за Нирвана масаж в масажното на студиото.

Условията за ползване на подаръка са следните: 1.Масажът може да се ползва само от човека, който е участвал в семинара. При противопоказания за масаж, се договаряме кой от близките роднини на участника ще се възползва от подаръка;  2. Правото на безплатен масаж е валидно в рамките на 1 месец от датата на семинара, като ангажиментът за запазване предварително на час е на участника в семинара. При неотложни отсъствия на участника или терапевта, срокът за ползване на безплатния ваучър може да бъде удължен до 2 месеца).

Заявете своето място до 26 август!

 Кремена Станилова